Ηέλτιος Net

Αγαπητοί φίλοι,
Με την εξαγγελία για τη δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία.
Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικό-κομματικό κατεστημένο, με επίκεντρο τον ανεξάρτητο πολίτη, που αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από τη βαθειά κρίση στην οποία μάς οδήγησε η διεθνής κρίση του καπιταλισμού και οι εξαρτημένοι από διεθνή κέντρα εξέχοντες πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι μαζί με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στον κατήφορο της δημόσιας ζωής από το 1974 έως σήμερα.
Μίκης Θεοδωράκης (1-12-2010)
Share |

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΠ- ΣΠΙΘΑ
06.02.2012
Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - Σπίθα  καλεί τον λαό της Αθήνας να διαδηλώσει σήμερα το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος την αντίθεση του στους επαχθείς όρους που είναι έτοιμη να αποδεχθεί η κυβέρνηση των τραπεζών.


Καλεί τον Ελληνικό Λαό, να συμμετέχει ενεργητικά στην Γενική Απεργία της Τρίτης, 7 Φεβρουαρίου, που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ και στις συγκεντρώσεις στα κέντρα των ελληνικών πόλεων.
Καλούμε τους εμπορικούς συλλόγους και τους εκπροσώπους όλων των τάξεων που πλήττονται από την καταστροφική πολιτική που ασκείται, να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και να συνεργαστούν μεταξύ τους ανυστερόβουλα, με μοναδικό σκοπό την επιτυχία του κοινού αγώνα ενάντια σε αυτή την πολιτική και την αποτροπή υιοθέτησης των καταστροφικών συμφωνιών.
Η κυβέρνηση Παπαδήμου και η σημερινή Βουλή δεν έχουν το δικαίωμα να συνομολογήσουν και να υπογράψουν συνθήκες που καταργούν ουσιαστικά τα μέσα του ελληνικού κράτους να ασκήσει την κυριαρχία και ανεξαρτησία του, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την ίδια την επιβίωση του Ελληνικού Λαού.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ
Η Εκτελεστική Γραμματεία του Πολιτικού Συμβουλίου

του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΠΙΘΑ
            

ΕΛΑΔΑ 010212 Ίδρυση (ολόκληρο) Θεοδωράκης-Γλέζος

Β ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ