Ηέλτιος Net

Αγαπητοί φίλοι,
Με την εξαγγελία για τη δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία.
Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικό-κομματικό κατεστημένο, με επίκεντρο τον ανεξάρτητο πολίτη, που αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από τη βαθειά κρίση στην οποία μάς οδήγησε η διεθνής κρίση του καπιταλισμού και οι εξαρτημένοι από διεθνή κέντρα εξέχοντες πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι μαζί με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στον κατήφορο της δημόσιας ζωής από το 1974 έως σήμερα.
Μίκης Θεοδωράκης (1-12-2010)
Share |

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Μίκης: Η λύση είναι ΑΟΖ τώρα με Έξοδο από τα μνημόνια και την ΤΡΟΙΚΑ


Μίκης Θεοδωράκης (Παρέμβαση στον Γ. Αυτιά - ΣΚΑΙ σήμερα): Η λύση είναι ΑΟΖ τώρα με Έξοδο από τα μνημόνια και την ΤΡΟΙΚΑ . Τα κοιτάσματα φτάνουν και περισσεύουν για να είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ μιά για πάντα. 

«Είμαστε μισό μέτρο από την πηγή και δεν πίνουμε νερό» δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα της ΑΟΖ ο Μίκης Θεοδωράκης.  «Να φύγουμε από την τρόικα, πρέπει να γίνει τώρα», ανέφερε επίσης.  Κατηγόρησε ως εξαρτημένους όσους ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να αξιοποιηθεί η  ΑΟΖ. Πρόσθεσε ότι στην αξιοποίησή της αντιδρούν εφοπλιστές, αλλά και οι ιδιοκτήτες των διυλιστηρίων, κύριοι Λάτσης και Βαρδινογιάννης, γιατί η εκμετάλλευση της ΑΟΖ θα επιφέρει κατάργηση των δυο διυλιστηρίων, όπως είπε. 

Δείτε και ακούστε την τηλεφωνική παρέμβαση του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ  στην σημερινή  εκπομπή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ  στον ΣΚΑΙ. Ο Μίκης τα είπε όπως ακριβώς έχουν τα πράγματα. Πολλές δεκαετίες ξέρουν όλοι ότι υπάρχει μία θάλασσα πετρελαίου - φυσικού αερίου στον υποθαλάσσιο εθνικό μας χώρο αλλά σταμάτησαν κάθε προσπάθεια αποκάλυψης και φυσικά ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ τους από εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ.Τώρα δεν θέλουν να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ γιατί φοβούνται ότι μπορούμε με μία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Κυβέρνηση να τα εκμεταλλευτούμε και έτσι να μην έχουμε ανάγκη κανέναν τους. Φρόντισαν λοιπόν......
Διαβάστε περισσότερα 
 ΠΗΓΗ   http://spithakentroathinas.blogspot.gr/2013/02/video_23.html

JFK Vs The Federal Reserve